Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207423

Amistoso (Int., RC) 731207423 Información oficial sobre el partido 731207423 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

El Otro Sporting Alineación oficial del equipo 'El Otro Sporting' en el partido 1 - 0 Betazoidin Parhaat Alineación oficial del equipo 'Betazoidin Parhaat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Otro Sporting Alineación oficial del equipo 'El Otro Sporting' en el partido 5 - 0 Betazoidin Parhaat Alineación oficial del equipo 'Betazoidin Parhaat' en el partido
Es un cenizo 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Otro Sporting

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Yordan Peshev ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sporting es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Xavi Brunells una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Aku Pyyhtiä va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Xavi Brunells per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Aku Pyyhtiä va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sporting a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Xavi Brunells va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Aku Pyyhtiä al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Isaías Villariño va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Zalla de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xan Galiñanes de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Betazoidin Parhaat

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): Amb 73 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Enrico Maines va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.