Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207160

Amistoso (Int., RC) 731207160 Información oficial sobre el partido 731207160 en Hattrick

01.05.2024 08:15:00

Ivano-Frankivsk City Alineación oficial del equipo 'Ivano-Frankivsk City' en el partido 6 - 1 Fox River 66 Alineación oficial del equipo 'Fox River 66' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ivano-Frankivsk City Alineación oficial del equipo 'Ivano-Frankivsk City' en el partido 6 - 0 Fox River 66 Alineación oficial del equipo 'Fox River 66' en el partido
Tiene un resultado normal 5.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ivano-Frankivsk City

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 11 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Asman Kariuki llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Pauli Ladegaard sempre és una garantia. Al minut 27, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Heorhii Lavryshyn marcar el 2 - 0 per al Ivano-Frankivsk.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ivano-Frankivsk pel centre va donar un gran resultat: el gol de Heinz-Kevin Pfeifenberger va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Jerome Hern va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Aleksander Lindgreen de Ivano-Frankivsk va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ivano-Frankivsk a 6 - 1. Maciej Abramski va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Ivano-Frankivsk va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jerome Hern en un 1 contra 1 amb el porter Nicola Colavecchia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jerome Hern de Ivano-Frankivsk va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pauli Ladegaard per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nicola Colavecchia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Heorhii Lavryshyn de Ivano-Frankivsk gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Fox River 66

Goles Goles

  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Raúl Sáinz va acabar en una passada genial cap al jugador de FxR Cristian Stecchelli, que va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Raúl Sáinz quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Adriano Caterisi de FxR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Danilo Ramundo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.