Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207071

Amistoso (Int.) 731207071 Información oficial sobre el partido 731207071 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Manquepierda FC Alineación oficial del equipo 'Manquepierda FC' en el partido 1 - 0 Fc Beverly Hüls II Alineación oficial del equipo 'Fc Beverly Hüls II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manquepierda FC Alineación oficial del equipo 'Manquepierda FC' en el partido 2 - 1 Fc Beverly Hüls II Alineación oficial del equipo 'Fc Beverly Hüls II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,9 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manquepierda FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Manquepierda va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Filip Zaubek rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Manuel Rollán estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que José Palma, als 7 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Manquepierda va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Palma ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70, Erwin van der Vlist arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Dan Paler es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Antonio Hurtado de Manquepierda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Filip Zaubek de Manquepierda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fc Beverly Hüls II

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdulfatah Hakeem Al-Hattali es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.