Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207062

Amistoso (Int.) 731207062 Información oficial sobre el partido 731207062 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

CE Sabadell FC Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell FC' en el partido 3 - 1 Rosenborg Ballklub Trondheim Alineación oficial del equipo 'Rosenborg Ballklub Trondheim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CE Sabadell FC Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell FC' en el partido 2 - 2 Rosenborg Ballklub Trondheim Alineación oficial del equipo 'Rosenborg Ballklub Trondheim' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,4 % 31,0 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Sabadell FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mauro Berrendero Díaz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sabadell. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Pedro José Serracanta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mauro Berrendero Díaz de Sabadell es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Otto Auerswald al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Buendía González va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Sabadell van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però José Buendía González va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Buendía González de Sabadell es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Altzo Ullibarri de Sabadell va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rosenborg Ballklub Trondheim

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 89, el jugador visitant Mario Gračić va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): RBK va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 37, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jo Tverå.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Altzo Ullibarri va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): RBK va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 76 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Hagen Marc va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Stanley Glomba va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Warzeg Akhobach no es va rendir i va fer unes grans aturades.