Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206873

Amistoso (Int.) 731206873 Información oficial sobre el partido 731206873 en Hattrick

01.05.2024 10:45:00

Hellenic Cape Town Alineación oficial del equipo 'Hellenic Cape Town' en el partido 0 - 1 BFC Dynamo Dallgow Alineación oficial del equipo 'BFC Dynamo Dallgow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hellenic Cape Town Alineación oficial del equipo 'Hellenic Cape Town' en el partido 0 - 1 BFC Dynamo Dallgow Alineación oficial del equipo 'BFC Dynamo Dallgow' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hellenic Cape Town

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 10 minuts, en Amadee Frisina no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Johan Grönander de Hellenic va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vasile-Dumitru Sina, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hellenic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jean-Philippe Duram, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hakan Bollard de Hellenic es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomas Piper de Hellenic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

BFC Dynamo Dallgow

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Dallgow agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ariel Fortin amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ariel Fortin va fer al minut 67 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gotthard Neurauter, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.