Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206379

Amistoso (Int.) 731206379 Información oficial sobre el partido 731206379 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Italia calcio Alineación oficial del equipo 'Italia calcio' en el partido 5 - 1 A.I.K Stockholm Alineación oficial del equipo 'A.I.K Stockholm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Italia calcio Alineación oficial del equipo 'Italia calcio' en el partido 4 - 0 A.I.K Stockholm Alineación oficial del equipo 'A.I.K Stockholm' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Italia calcio

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Zeno Gurrieri de Italia, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Gian Mattia Magale va donar a Italia un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Italia va aconseguir el 3 - 1 quan Zeno Gurrieri va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gian Mattia Magale, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Italia.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Italia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Zeno Gurrieri va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Florian Simon es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Matteo Del Sal va fer una magnífica centrada, però la rematada de Géza Balázs va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 49 podia haver acabat en gol, però Sivert Bylund va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Zeno Gurrieri de Italia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

A.I.K Stockholm

Goles Goles

  • 164 Minuto 20 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de AIK al minut 20. Lars Claesson va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Ljuboje Prelević va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Loukas Trokoudis no es va rendir i va fer unes grans aturades.