Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206253

Amistoso 731206253 Información oficial sobre el partido 731206253 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 4 - 1 RCD Llefià Alineación oficial del equipo 'RCD Llefià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 2 - 1 RCD Llefià Alineación oficial del equipo 'RCD Llefià' en el partido
Tiene suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sagunto C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Mitchell Jumelet va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sagunto, Ingo Päffgen, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Alfredo Vives de Sagunto va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, el Sagunto va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Davut Sadık, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Sagunto va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antoine Banon en un 1 contra 1 amb el porter Edwin Imbuido, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Sagunto van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Mitchell Jumelet des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 289 Minuto 49 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Ingo Päffgen per la seva rapidesa. Al minut 49 va intentar marxar per velocitat d'en Alessandro Crescitelli, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Javier Albanese es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

RCD Llefià

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): En Diego Villa donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 39 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 125 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 1 el va marcar Norman Matos a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!