Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206154

Amistoso 731206154 Información oficial sobre el partido 731206154 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Los Gusiluz Alineación oficial del equipo 'Los Gusiluz' en el partido 8 - 2 Beiravista 59 Alineación oficial del equipo 'Beiravista 59' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Gusiluz Alineación oficial del equipo 'Los Gusiluz' en el partido 3 - 0 Beiravista 59 Alineación oficial del equipo 'Beiravista 59' en el partido
Tiene una suerte increíble 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Gusiluz

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Jesús Langarica va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gusis.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Sylvain Guyard va pentinar un córner cap al segon pal que Santiago Álvarez de Miranda va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gusis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antoni Gaytán va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Pablo Monsalbe va augmentar la diferència de Gusis a 4 - 2 des del punt de penal.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Luis Martínez Ibañez no va poder aturar Antoni Gaytán de Gusis, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 76 el 5 - 2.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): José Erendazu va incrementar l'avantatge de Gusis amb el 6 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iñaki Matute Suso, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 2 per a Gusis.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antoni Gaytán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 8 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Gusis ho intentava per la dreta per mitjà de Antoni Gaytán, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Benet Oliván, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Santiago Álvarez de Miranda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antoni Gaytán va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Iñaki Matute Suso de Gusis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Beiravista 59

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): El jugador Cálico Lume de Beira es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Beira van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Manuel Baute.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Beira van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Roberto Escartín va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Gea de Beira es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Manuel Baute de Beira va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.