Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206017

Amistoso (Int.) 731206017 Información oficial sobre el partido 731206017 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 6 - 1 Old Enterprise Alineación oficial del equipo 'Old Enterprise' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 7 - 1 Old Enterprise Alineación oficial del equipo 'Old Enterprise' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internazionale Ibiza

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Internazionale equilibrava la balança al minut 22. En Raúl Sáenz Rivas, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Renato Martín Núñez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Internazionale, un peu providencial d'en Joel Just va situar el 2-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Internazionale va augmentar la diferència quan Christos Igho no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Marius Cicort va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Renato Martín Núñez va augmentar l'avantatge de Internazionale a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Internazionale pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marius Cicort va posar el 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Enterprise. La jugada d'estratègia del Internazionale per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Marius Cicort va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marius Cicort va rematar alt.

Old Enterprise

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mihai-Florin Vulpoiu quedar desmarcat i marcar per a Enterprise al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Davide Brichetto la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Enterprise havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.