Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205948

Amistoso 731205948 Información oficial sobre el partido 731205948 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Penguin Village FC Alineación oficial del equipo 'Penguin Village FC' en el partido 5 - 1 Ruttys UD Alineación oficial del equipo 'Ruttys UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Penguin Village FC Alineación oficial del equipo 'Penguin Village FC' en el partido 8 - 0 Ruttys UD Alineación oficial del equipo 'Ruttys UD' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penguin Village FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, Roger Traus va pentinar un córner cap al segon pal que Manuel Tabernero va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Víctor Delgado ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, PenguinFC es posava per davant 2 a 1.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de PenguinFC al minut 72, que va llançar ajustat al pal en Víctor Jiménez. 3 - 1 pels locals.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fernando Mínguez va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de PenguinFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Víctor Delgado progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): PenguinFC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roger Traus ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ivan Feu, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Roger Traus va rematar alt.

Ruttys UD

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, 关 (Guan) 航永 (Hangyong) de Ruttys va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gerardo Vela al minut 21, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Òscar Iborra que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Uriel Montagut de Ruttys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, David Velarde de Ruttys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.