Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205809

Amistoso (Int.) 731205809 Información oficial sobre el partido 731205809 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Policarpo fc Alineación oficial del equipo 'Policarpo fc' en el partido 2 - 0 Atus Raika Wartberg im Mürztal Alineación oficial del equipo 'Atus Raika Wartberg im Mürztal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Policarpo fc Alineación oficial del equipo 'Policarpo fc' en el partido 0 - 3 Atus Raika Wartberg im Mürztal Alineación oficial del equipo 'Atus Raika Wartberg im Mürztal' en el partido
Tiene suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Policarpo fc

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Adolfo Puig Parias rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Yıldırım Kamu, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Policarpo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fernando Vega Rivero va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Adolfo Puig Parias va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Policarpo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Víctor Pajares. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): El Policarpo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Kastus' Tsymbaliuk la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adolfo Puig Parias de Policarpo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atus Raika Wartberg im Mürztal

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Wartberg va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bernat Closa va desviar el xut final de August Beck després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 43, en un 1 contra 1 amb el porter, però Bernat Closa va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gerald Liendl des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Sasha Dibilio quasi redueix la diferència al marcador al minut 78, però una gran estirada d'en Bernat Closa va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Patrick Vandeveire va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Wartberg va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 87 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Alfons Surroca va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.