Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205756

Amistoso (Int.) 731205756 Información oficial sobre el partido 731205756 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

txirrisklas Alineación oficial del equipo 'txirrisklas' en el partido 8 - 0 Lerum Coyotes Alineación oficial del equipo 'Lerum Coyotes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
txirrisklas Alineación oficial del equipo 'txirrisklas' en el partido 6 - 0 Lerum Coyotes Alineación oficial del equipo 'Lerum Coyotes' en el partido
Tiene suerte 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

txirrisklas

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): txirrisklas va posar-se per davant 1 - 0 al minut 11, quan Rafael Bertran va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, txirrisklas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Álvaro Sáenz Baroja, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Josué Gámez sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 24 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de txirrisklas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Álvaro Sáenz Baroja va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Peter Andreas Klöppel és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Josué Gámez perquè aconseguís el 5 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de txirrisklas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Salva Velaz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): txirrisklas va augmentar la diferència quan Samuele De Silvestri no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): txirrisklas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Samuele De Silvestri va poder fer el 8 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Salva Velaz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Salva Velaz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Olle Bergblom va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Rafael Bertran, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de txirrisklas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josué Gámez de txirrisklas es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lerum Coyotes