Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205688

Amistoso (Int., RC) 731205688 Información oficial sobre el partido 731205688 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 0 - 1 Fc Feldberf Alineación oficial del equipo 'Fc Feldberf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 2 - 0 Fc Feldberf Alineación oficial del equipo 'Fc Feldberf' en el partido
Tiene mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD KATIUSCA

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Zbigniew Wcześniak quasi dona a KATIUSCA l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 33 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Zbigniew Wcześniak va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Virxilio Agustín va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de KATIUSCA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Fc Feldberf

Goles Goles

  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): En Heiko Deeken donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 92 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Feldberf va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sandro Gensini va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Feldberf van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Heiko Deeken no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nando Rimbach de Feldberf va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.