Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205014

Amistoso 731205014 Información oficial sobre el partido 731205014 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Atletico Puerto Real Alineación oficial del equipo 'Atletico Puerto Real' en el partido 3 - 2 TEAM ROCA Alineación oficial del equipo 'TEAM ROCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Puerto Real Alineación oficial del equipo 'Atletico Puerto Real' en el partido 1 - 2 TEAM ROCA Alineación oficial del equipo 'TEAM ROCA' en el partido
Tiene suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Puerto Real

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Passat el minut 22 de joc, Marcello Preci facilitava les coses al Atletico amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 108 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 2 s'ha de veure repetit: en José María Ramos Cerro de Atletico va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Tezozómoc Esteva, que no va perdonar.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Atletico s'avançava al marcador al minut 81, després d'un rebot que va caçar en Tezozómoc Esteva per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Atletico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tezozómoc Esteva en un 1 contra 1 amb el porter Emmanouil Gondolakis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, José María Ramos Cerro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emmanouil Gondolakis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lavrentios Mouton va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Tezozómoc Esteva de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

TEAM ROCA

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): TEAM va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 13. Thomas Van Holm va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Francesco Cantacessi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a TEAM.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Thomas Van Holm va entorpir al marcador d'en Alejandro Cenador per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de László Sándor que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jason Lukas Lenzer de TEAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.