Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204601

Amistoso (Int.) 731204601 Información oficial sobre el partido 731204601 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

1. FC Donnerkeil Alineación oficial del equipo '1. FC Donnerkeil' en el partido 7 - 3 Aspire Club Alineación oficial del equipo 'Aspire Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
1. FC Donnerkeil Alineación oficial del equipo '1. FC Donnerkeil' en el partido 10 - 0 Aspire Club Alineación oficial del equipo 'Aspire Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC Donnerkeil

Goles Goles

  • 103 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Donnerkeil per la dreta va donar com a resultat un gol de Giordano Bonura al minut 22 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Donnerkeil equilibrava la balança al minut 25. En Werner Horsky, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Donnerkeil s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Raphaël Dupuis per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): El jugador Pjotr Haass de Donnerkeil, després de 47 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Giordano Bonura va incrementar l'avantatge de Donnerkeil amb el 5 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Donnerkeil va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Werner Horsky va poder fer el 6 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Donnerkeil va aconseguir el 7 - 3 quan Giordano Bonura va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 9 (Ocasión de penalti): En Joni-Pekka Sulka va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 9, però el porter visitant Gualtiero Cerbara el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Werner Horsky va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Aspire Club

Goles Goles

  • 106 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 18 i semblava que Aspire desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Aloïs Tersago va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al 21 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Aspire augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Armando Aynos es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 160 Minuto 34 (Gol de falta): L'entrenador de Aspire es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Juan Luis Zapata era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Rodolfo Filomena López va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Odwin Wahrmann no es va rendir i va fer unes grans aturades.