Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204516

Amistoso (Int., RC) 731204516 Información oficial sobre el partido 731204516 en Hattrick

01.05.2024 09:30:00

Aistersheim City Bombers Alineación oficial del equipo 'Aistersheim City Bombers' en el partido 2 - 1 Real Cabicas Aniv F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Cabicas Aniv F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aistersheim City Bombers Alineación oficial del equipo 'Aistersheim City Bombers' en el partido 2 - 0 Real Cabicas Aniv F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Cabicas Aniv F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aistersheim City Bombers

Goles Goles

  • 114 Minuto 73 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 73. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Hermann Cermak va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 122 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Erich Schwaiger de Aistersheim aconseguir un gol al minut 99 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Al minut 7, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Nico Duarte no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Erich Schwaiger estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Walter Janisch va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Chris Whaley va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Chris Whaley de Aistersheim va intentar batre la porteria rival al minut 62 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Aistersheim va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hannes Baier en un 1 contra 1 amb el porter Hassan Gholam, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a Aistersheim per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hannes Baier, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Aistersheim per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 98, quan Erich Schwaiger va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Al minut 102, Chris Whaley gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hassan Gholam va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chris Whaley de Aistersheim amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Cabicas Aniv F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 37, Anselmo da Fonseca va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Bruno Serrão que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 8, el Cabicas estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Nico Duarte va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Cabicas van sortir al contraatac al minut 84, però Anselmo da Fonseca va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Américo Paulino de Cabicas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.