Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204504

Amistoso (RC) 731204504 Información oficial sobre el partido 731204504 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

kina koya team Alineación oficial del equipo 'kina koya team' en el partido 4 - 1 Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kina koya team Alineación oficial del equipo 'kina koya team' en el partido 3 - 0 Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kina koya team

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, kina aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Ruggero Ciotti va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vasko Stoilov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del kina se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 35.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): kina va augmentar la diferència quan Alessandro Montecchiani no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Amb 64 minuts jugats, en Javier Maldonado va augmentar l'avantatge de kina a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ruggero Ciotti va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Elihav Roman una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Jesús Elizondo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Vasko Stoilov gairebé marca per a kina al minut 68 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vasko Stoilov per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesús Elizondo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Cerditos Salvajes

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 32 minuts, Miliano Vidal Ramírez va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Berategui de Cerditos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.