Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204233

Amistoso (Int.) 731204233 Información oficial sobre el partido 731204233 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

SpVgg Elsrath Alineación oficial del equipo 'SpVgg Elsrath' en el partido 1 - 4 RCD Hakunilan Riento Alineación oficial del equipo 'RCD Hakunilan Riento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SpVgg Elsrath Alineación oficial del equipo 'SpVgg Elsrath' en el partido 1 - 2 RCD Hakunilan Riento Alineación oficial del equipo 'RCD Hakunilan Riento' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,5 % 53,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SpVgg Elsrath

Goles Goles

  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Nil Eshtokin de Elsrath va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hari. La jugada d'estratègia del Elsrath per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Max Partsch va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Klaus-Rüdiger Dyck va intentar anar-se'n per velocitat al minut 32 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Klaus-Rüdiger Dyck de Elsrath va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Tatu Niskanen de Elsrath va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

RCD Hakunilan Riento

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Yrjö Sukanen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Hari va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 39, quan Eero Kangasniemi, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Eero Kangasniemi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 42, i va fer pujar el 0 - 3 per a Hari.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Joonas Juurela de Hari va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Hari va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Yrjö Sukanen va quedar-se sol davant el porter Florian Grassgeflüster, però aquest va poder aturar el xut.