Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204144

Amistoso (Int., RC) 731204144 Información oficial sobre el partido 731204144 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 3 - 5 FC Klinker 09 Alineación oficial del equipo 'FC Klinker 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 1 - 2 FC Klinker 09 Alineación oficial del equipo 'FC Klinker 09' en el partido
Tiene suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SparzTim

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): SparzTim va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Daniel-Claudiu Bufanu, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Hakan Yazaroğlu que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Damaso Tellabide va marcar al minut 41 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors del SparzTim amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 77, deixant 施 (Shi) 淮永 (Huaiyong) en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Gergő Csincsák de SparzTim va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 75, però no va estar gaire encertat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SparzTim va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 施 (Shi) 淮永 (Huaiyong) va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Damaso Tellabide de SparzTim es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Klinker 09

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Florian Hebendanz va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 2. 0 - 1 per a Klinker.
  • 184 Minuto 14 (Gol de penalti): Passaven 14 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Florian Hebendanz va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 170 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Florian Hebendanz va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): En Yiannis Kastras entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Klinker, un peu providencial d'en Friedrich Blomeier va situar el 3-4 al panell digital.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Florian Hebendanz va enviar el seu xut al fons de la porteria: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Paul Kaditz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Taddäus Ußlar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jads Lopes Couto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Klinker que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Yiannis Kastras, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Dominic Halbach va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.