Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204128

Amistoso (Int., RC) 731204128 Información oficial sobre el partido 731204128 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

FC Oberstdorf Alineación oficial del equipo 'FC Oberstdorf' en el partido 5 - 2 Calvi Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Calvi Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
FC Oberstdorf Alineación oficial del equipo 'FC Oberstdorf' en el partido 10 - 0 Calvi Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Calvi Fútbol Club' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Oberstdorf

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Vince Gózon va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Oberstdorf.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Oberstdorf al minut 20, que va llançar ajustat al pal en Werner Strohmeyer. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Ziko Gees va incrementar l'avantatge de Oberstdorf amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Oberstdorf va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Chris Lahn, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Loann Laloué de Oberstdorf va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Oberstdorf a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vince Gózon va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ziko Gees de Oberstdorf no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matej Kvoriak.
  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ziko Gees de Oberstdorf amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ziko Gees va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Calvi Fútbol Club

Goles Goles

  • 152 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Carlos Yépez va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, Calvi va reduir l'avantatge rival a 5 - 2, quan Iván Barahona va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Moncayo de Calvi es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.