Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204046

Amistoso (Int.) 731204046 Información oficial sobre el partido 731204046 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

atletico carraixetella Alineación oficial del equipo 'atletico carraixetella' en el partido 4 - 4 Colonos Uncharged Alineación oficial del equipo 'Colonos Uncharged' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
atletico carraixetella Alineación oficial del equipo 'atletico carraixetella' en el partido 3 - 3 Colonos Uncharged Alineación oficial del equipo 'Colonos Uncharged' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,2 % 30,3 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico carraixetella

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 16, el ac va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 黄 (Huang) 丹偉 (Danwei), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Francisco Ruibarbo es va introduir dins la defensa central al minut 17, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ac va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alcher Silanes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ac pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carlos Alavedra va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Alavedra va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Albert Bes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Angelo Perfumo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Carlos Alavedra una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Angelo Perfumo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En 黄 (Huang) 丹偉 (Danwei), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Simó Arcís de ac es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Alavedra.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-Pierre Bönheim de ac amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Colonos Uncharged

Goles Goles

  • 151 Minuto 26 (Gol por el centro): Uncharged van mostrar una bona compenetració quan al minut 26 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Nataniel Echavarria va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Nataniel Echavarria va marcar al minut 66 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 2.
  • 105 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 90, Angelo Perfumo va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Guzmán Acosta que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 162 Minuto 91 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 91, quan Ricardo Álvarez va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Francisco Fraga de Uncharged va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.