Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731203074

Amistoso (RC) 731203074 Información oficial sobre el partido 731203074 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

CD Mandarina Alineación oficial del equipo 'CD Mandarina' en el partido 1 - 4 Atletic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atletic Poblenou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Mandarina Alineación oficial del equipo 'CD Mandarina' en el partido 1 - 0 Atletic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atletic Poblenou' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Mandarina

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pepito Ibartola va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Mandarina empatava el partit, 1 a 1, al minut 31.

Atletic Poblenou

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Poblenou va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Lovre Patača, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Eckbert Boehm va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): El contraatac de Poblenou va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Ignacio González Pezuela va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 3!
  • 136 Minuto 89 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Antoan Tzenev s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant José Ivaldo Ávilla, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Poblenou va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio González Pezuela, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Poblenou van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Guillermo Lobo Heras va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Poblenou va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lovre Patača, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Poblenou va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Luis Ruiz Ruiz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.