Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202946

Amistoso (Int., RC) 731202946 Información oficial sobre el partido 731202946 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

FC Plattfuss 08 Alineación oficial del equipo 'FC Plattfuss 08' en el partido 5 - 1 Val do Eume Alineación oficial del equipo 'Val do Eume' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Plattfuss 08 Alineación oficial del equipo 'FC Plattfuss 08' en el partido 4 - 0 Val do Eume Alineación oficial del equipo 'Val do Eume' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Plattfuss 08

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Plattfuss va ser Erasmo Carosi.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Plattfuss contenien la respiració mentre en Ruediger Liesfeld s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Adrian Feilhammer va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 1 al minut 39.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Ruediger Liesfeld de Plattfuss va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Plattfuss va augmentar la diferència quan Andreas Thiltgen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Plattfuss van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 30 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Radost Różański no va ser gens encertat.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Ruediger Liesfeld, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Adrian Feilhammer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fortunato Fitado va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Al minut 64, Radost Różański gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bartold Poncer de Plattfuss va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Val do Eume

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Egon Schwebach la va rematar Dalmau Got amb una magnífica volea que va fer pujar per a Eume el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Alberto Osborne va servir per deixar enrere el gegant Radost Różański al minut 70, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Enrique Gareca de Eume va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.