Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202900

Amistoso (Int., RC) 731202900 Información oficial sobre el partido 731202900 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Kotiks power Alineación oficial del equipo 'Kotiks power' en el partido 0 - 2 Flint Eastwood Alineación oficial del equipo 'Flint Eastwood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kotiks power Alineación oficial del equipo 'Kotiks power' en el partido 1 - 3 Flint Eastwood Alineación oficial del equipo 'Flint Eastwood' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kotiks power

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Kotiks van sortir al contraatac al minut 33, però Lorenzo Suárez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Flint Eastwood

Goles Goles

  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): En Luka Lambulić va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 43. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Arseniy Fatkullin, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Arseniy Fatkullin, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Vlad Capşa va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 38, i va passar la pilota a Yiorgis Pezikoglou, però aquest no va encertar a marcar.
  • 280 Minuto 50 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Luka Lambulić al minut 50.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Arseniy Fatkullin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. F.C. va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aruma Rojas de F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luka Lambulić de F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.