Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202895

Amistoso (Int.) 731202895 Información oficial sobre el partido 731202895 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

Railstar Dollern Alineación oficial del equipo 'Railstar Dollern' en el partido 2 - 4 FF Masters Alineación oficial del equipo 'FF Masters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Railstar Dollern Alineación oficial del equipo 'Railstar Dollern' en el partido 6 - 1 FF Masters Alineación oficial del equipo 'FF Masters' en el partido
Es un cenizo 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Railstar Dollern

Goles Goles

  • 102 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Als 58 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Rastado va acabar amb la pilota als peus de Tim Wüstemann que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): Rastado aconseguia el 2 - 4 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Edgars Lapsēns al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jodokus Limme! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Rastado per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Erik Langer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Georges Lustenegger quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Rastado va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 78 que Eduard Sanllehí no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Georges Lustenegger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FF Masters

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Passats 25 minuts de partit, Masters es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Günther Stålesen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 57 de partit va donar a Masters l'avantatge per 0 - 2. Aureliano Ferrel en va ser l'anotador.
  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tami Aro no va poder aturar Radu Harpa de Masters, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 69 el 1 - 3.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Lucio Alessandri va augmentar l'avantatge de Masters a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Eli Konradsen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Siro Mastrodonato.