Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202523

Amistoso (Int.) 731202523 Información oficial sobre el partido 731202523 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

At Versaris Alineación oficial del equipo 'At Versaris' en el partido 1 - 0 Bekasi Selatan FC Alineación oficial del equipo 'Bekasi Selatan FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At Versaris Alineación oficial del equipo 'At Versaris' en el partido 2 - 0 Bekasi Selatan FC Alineación oficial del equipo 'Bekasi Selatan FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At Versaris

Goles Goles

  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Versaris s'avançava al marcador al minut 77, després d'un rebot que va caçar en Stjepan Heinrich per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Klaus Nördlingen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Carlos González-Remusgo de Versaris no va ser gol per ben poc.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Carlos Desvola va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Versaris.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Versaris va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Matteo Dorner va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pascal Schulte-Michels.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Carlos Desvola es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Bekasi Selatan FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Selatan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ezio Tabellini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.