Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202390

Amistoso (Int., RC) 731202390 Información oficial sobre el partido 731202390 en Hattrick

02.05.2024 00:50:00

FECALITO F.C Alineación oficial del equipo 'FECALITO F.C' en el partido 1 - 5 Forza Azzurro Alineación oficial del equipo 'Forza Azzurro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FECALITO F.C Alineación oficial del equipo 'FECALITO F.C' en el partido 1 - 2 Forza Azzurro Alineación oficial del equipo 'Forza Azzurro' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FECALITO F.C

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Saúl Aristizábal la va convertir en gol amb un remat de cap en Andelfo Hortúa tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 4 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Navas de FECALITO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Juan Guillermo Campos de FECALITO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Juan Guillermo Campos de FECALITO es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 70.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Saúl Aristizábal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Forza Azzurro

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ignacio Rico quedar desmarcat i marcar per a Azzurro al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Al minut 16 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. 耿 (Geng) 冠凯 (Guankai) va llençar el penal ras arran de pal.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Manuel Valdés va pentinar un córner cap al segon pal que Diego Rico va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Jorge Muro va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 1 - 4 per a Azzurro.
  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Azzurro va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Jorge Muro rematés de volea a la xarxa. El 1 - 5 pujava al marcador al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Azzurro sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Rico, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Petko Nalbatski al minut 23, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, 耿 (Geng) 冠凯 (Guankai) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carlos Sendoya va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Diego Rico quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carlos Sendoya, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aitor Treviño.