Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202387

Amistoso (Int.) 731202387 Información oficial sobre el partido 731202387 en Hattrick

02.05.2024 03:00:00

El Portal del Norte Alineación oficial del equipo 'El Portal del Norte' en el partido 0 - 5 FC Dinamo de Guinos Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo de Guinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
El Portal del Norte Alineación oficial del equipo 'El Portal del Norte' en el partido 0 - 8 FC Dinamo de Guinos Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo de Guinos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Portal del Norte

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Portal Henri Holm quasi va assolir l'empat al minut 24 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Eduardo Omar Lugones va fer al minut 36 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Oleg Matov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Néstor Homero Grondona de Portal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Dinamo de Guinos

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Dinamo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gheorghe-Marin Deliu.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Dinamo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Alejandro Méndez Seco es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alejandro Adriazola de Dinamo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 37 de partit.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 49, Dinamo va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alejandro Adriazola.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Jesús Eizarrara va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Alejandro Adriazola va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Gheorghe-Marin Deliu, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Diego Feijoo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alejandro Adriazola, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alejandro Adriazola es va quedar sol davant del porter, al minut 79. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Adriazola va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Jorge Iriso, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dinamo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.