Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202325

Amistoso (RC) 731202325 Información oficial sobre el partido 731202325 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

TXISPUN Alineación oficial del equipo 'TXISPUN' en el partido 2 - 1 initeam Alineación oficial del equipo 'initeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TXISPUN Alineación oficial del equipo 'TXISPUN' en el partido 2 - 0 initeam Alineación oficial del equipo 'initeam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TXISPUN

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a TXISPUN va ser Jocelin Poli.
  • 122 Minuto 106 (Gol por la izquierda): TXISPUN, atacant per l'esquerra al minut 106, va aprofitar el magnífic llançament de Pello Lanberri per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jocelin Poli va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): TXISPUN va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrew Samuel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jaime Sierra.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 78 per blocar una centrada d'en Nevo Tzemach va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TXISPUN.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): TXISPUN va estar a punt de posar-se per davant al minut 92 però Arnau Fortea va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): En Jocelin Poli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 100, Nevo Tzemach de TXISPUN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

initeam

Goles Goles

  • 106 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 22 i semblava que initeam desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Delfín Elguera va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Danél Laborde Barreres va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de initeam, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Delfín Elguera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de initeam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rolando Zaldos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de initeam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rolando Zaldos, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 甘 (Gan) 迪正 (Dizheng) de initeam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Liam Healy de initeam es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.