Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202302

Amistoso (Int., RC) 731202302 Información oficial sobre el partido 731202302 en Hattrick

01.05.2024 17:15:00

Ca' Psciator/Val Porc Alineación oficial del equipo 'Ca' Psciator/Val Porc' en el partido 1 - 0 ST Rivet Experience Alineación oficial del equipo 'ST Rivet Experience' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ca' Psciator/Val Porc Alineación oficial del equipo 'Ca' Psciator/Val Porc' en el partido 2 - 2 ST Rivet Experience Alineación oficial del equipo 'ST Rivet Experience' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ca' Psciator/Val Porc

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): En Durmuş Atakurt va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Lorenzo 'Il Bomber' Raggini la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Boitumelo 'King Cobra' Masilo.

ST Rivet Experience

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 31 (Ocasión de falta): Amb 31 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Mostafa Shamil va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Experience van sortir al contraatac al minut 36, però John Paul Msindai va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Experience va tenir l'empat a l'abast de la mà quan John Paul Msindai es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): John Paul Msindai quasi aconsegueix empatar per Experience al minut 68, però Carlo Balsimelli va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.