Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202175

Amistoso (Int.) 731202175 Información oficial sobre el partido 731202175 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

rubentxo Alineación oficial del equipo 'rubentxo' en el partido 2 - 1 holon10 Alineación oficial del equipo 'holon10' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rubentxo Alineación oficial del equipo 'rubentxo' en el partido 1 - 0 holon10 Alineación oficial del equipo 'holon10' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rubentxo

Goles Goles

  • 111 Minuto 55 (Gol por el centro): Pedro Salvador Camerlingo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 55, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antonín Juklíček de rubentxo aconseguir un gol al minut 85 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): Pedro Salvador Camerlingo va llançar una falta directa al minut 38 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de rubentxo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonín Juklíček va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Giuseppe Ardondi de rubentxo va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Lennert dos Santos que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pedro Salvador Camerlingo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Opanas Bilushenko de rubentxo es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Opanas Bilushenko va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que rubentxo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

holon10

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Stan Pinion quedar desmarcat i marcar per a holon10 al minut 25. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Yevgen Mekhanoshin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Enrico van der Toorn de holon10 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.