Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202136

Amistoso (Int., RC) 731202136 Información oficial sobre el partido 731202136 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

ZENA 1893 Alineación oficial del equipo 'ZENA 1893' en el partido 4 - 3 Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ZENA 1893 Alineación oficial del equipo 'ZENA 1893' en el partido 2 - 1 Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido
Tiene suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,5 % 31,8 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZENA 1893

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Demà Més. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Giuseppe Area la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ZENA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 38.
  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 44. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Eraldo Coltri va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Giosuè Tartamella sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 81 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Giosuè Tartamella va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 2 per a ZENA.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): ZENA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 55 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gianfranco Collu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramon Theine.

Demà Més

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 14, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francisco 'El Chocolatero' Villodas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 33, Demà Més va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ângelo Gamela.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Un mica després, Julio Acebal de Demà Més va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Rafael Villodas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Giovanni Salvaggio va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Julio Acebal va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Giovanni Salvaggio, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Demà Més que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafael Roca Martínez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Iván Ayerra va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Giovanni Salvaggio va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yoel Tafur de Demà Més va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.