Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731201468

Amistoso (Int.) 731201468 Información oficial sobre el partido 731201468 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Gli Unici FC Alineación oficial del equipo 'Gli Unici FC' en el partido 1 - 4 XYZ FC Alineación oficial del equipo 'XYZ FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gli Unici FC Alineación oficial del equipo 'Gli Unici FC' en el partido 1 - 1 XYZ FC Alineación oficial del equipo 'XYZ FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,7 % 21,1 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gli Unici FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Gli Unici va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jarosław Kozica, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pio Pica que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Haluk Candaner de Gli Unici va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jarosław Kozica de Gli Unici la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

XYZ FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Leon Ledley estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ferrán Silvera va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 51.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fermí Bernà va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 85 minuts quan Leon Ledley va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a XYZ.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, XYZ va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fermí Bernà.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Leon Ledley va encarar al porter al 30, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Patryk Fabisz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Torres no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): XYZ van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Narciso Agelet des de l'esquerra va sortir desviat.