Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731201274

Amistoso (Int., RC) 731201274 Información oficial sobre el partido 731201274 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

R. Murcia S.D Alineación oficial del equipo 'R. Murcia S.D' en el partido 0 - 2 gecko76 Alineación oficial del equipo 'gecko76' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R. Murcia S.D Alineación oficial del equipo 'R. Murcia S.D' en el partido 1 - 2 gecko76 Alineación oficial del equipo 'gecko76' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. Murcia S.D

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Luis Leandro Arasa de Miguel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Murcia.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Murcia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Luis Leandro Arasa de Miguel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Luis Leandro Arasa de Miguel va ser clau en la jugada d'atac de Murcia al minut 43, quan ell mateix va fer una passada brutal a Mieczysław Muzyczuk, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

gecko76

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): gecko76 va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 41. Lennaert Vermelis va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a gecko76 augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Carmine Simoni es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del gecko76 van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adam Hackshaw, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Sibrand Vossen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Lennaert Vermelis de gecko76 va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 42 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lennaert Vermelis després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jorge Mediero va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Lennaert Vermelis va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jorge Mediero va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Jac Clignet de gecko76 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.