Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731201164

Amistoso (Int., RC) 731201164 Información oficial sobre el partido 731201164 en Hattrick

01.05.2024 18:55:00

Wild rhinos Alineación oficial del equipo 'Wild rhinos' en el partido 0 - 7 Caballero Templario Alineación oficial del equipo 'Caballero Templario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wild rhinos Alineación oficial del equipo 'Wild rhinos' en el partido 0 - 3 Caballero Templario Alineación oficial del equipo 'Caballero Templario' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wild rhinos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de rhinos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aaron Hassler, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de rhinos, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Marius Hagenmeier va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Caballero Templario

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador de Caballero Fazul Abdallah Faidine Attoumane va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 26 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Juan Santolalla va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Juan Santolalla va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Caballero.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, Caballero va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Zinovi Mit'ko.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Jesús Plasencia va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Caballero, Pau Pielias, que va marcar, sense saber com, el 0 - 5.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Caballero augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Santolalla es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 89 minuts, Agraciado Gámez va superar per velocitat Charles Sagnon per posar el 0 - 7 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Caballero va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Zinovi Mit'ko va quedar-se sol davant el porter Issicka Nombré, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Agraciado Gámez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 57 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Caballero va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Zinovi Mit'ko va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 58, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Pau Pielias de Caballero va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Zinovi Mit'ko després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Issicka Nombré va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pau Pielias de Caballero es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.