Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731200965

Amistoso 731200965 Información oficial sobre el partido 731200965 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 6 - 2 Leder Team Alineación oficial del equipo 'Leder Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 1 - 5 Leder Team Alineación oficial del equipo 'Leder Team' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Energie Cotbus

Goles Goles

  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): En Field Nkhetani conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Adrian-Marian Croitoru no va poder aturar Vincenzo Cavalcanti de Energie, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 42 el 2 - 1.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Energie va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 60 Juan Alfonso Vidal Moragas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): El Energie era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Field Nkhetani va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vador Gelmà es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 91 (Gol evento especial imprevisible (general)): Phyo Myat Kyaw de Energie va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Field Nkhetani que va completar la jugada que feia pujar el 6 - 2 al marcador.

Leder Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a René Schönbacher quedar desmarcat i marcar per a Leder al minut 18. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Adrian-Marian Croitoru, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Tim Schiwietz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gunter Haßfurt va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En René Schönbacher al minut 64 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En René Schönbacher va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gunter Haßfurt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Adrian-Marian Croitoru de Leder va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tim Schiwietz de Leder es va guanyar la targeta groga merescudament.