Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731200857

Amistoso (Int.) 731200857 Información oficial sobre el partido 731200857 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

torero team 2 Alineación oficial del equipo 'torero team 2' en el partido 1 - 7 K.S. Jastrzębie Alineación oficial del equipo 'K.S. Jastrzębie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
torero team 2 Alineación oficial del equipo 'torero team 2' en el partido 0 - 6 K.S. Jastrzębie Alineación oficial del equipo 'K.S. Jastrzębie' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torero team 2

Goles Goles

  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Alejandro Lloan es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gonzalo González de Prado va fer al minut 80 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alejandro Lloan, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gandara Zaldierna es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

K.S. Jastrzębie

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Piotr Derbin de Jastrzębie va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Grygoriy Zherzh, que no va perdonar.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 38 de partit va donar a Jastrzębie l'avantatge per 0 - 2. Wit Stalec en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Grygoriy Zherzh va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Grygoriy Zherzh va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Jastrzębie.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Leszek Leja, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Edmund Serewa va augmentar l'avantatge de Jastrzębie a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Piotr Derbin va augmentar l'avantatge de Jastrzębie a 1 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Grygoriy Zherzh va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Marian Dyduch va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Wit Stalec de Jastrzębie va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Piotr Derbin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Santiago Berenguer va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oleksandr Shushkevych de Jastrzębie es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ludwik Gawryjołek de Jastrzębie es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Edmund Serewa de Jastrzębie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.