Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731200855

Amistoso (Int., RC) 731200855 Información oficial sobre el partido 731200855 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Doghy Team Alineación oficial del equipo 'Doghy Team' en el partido 9 - 10 Pisang Ambon Alineación oficial del equipo 'Pisang Ambon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Doghy Team Alineación oficial del equipo 'Doghy Team' en el partido 1 - 2 Pisang Ambon Alineación oficial del equipo 'Pisang Ambon' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doghy Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Antonio Lertora va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 114 Minuto 83 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 83. Cesare Santori, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.
  • 185 Minuto 92 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Doghy van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Flavian Brossard va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El Doghy va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Adérito Ribeiro Mota va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Doghy enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Al minut 102, Antonio Lertora gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hipólito Frangipane va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Doghy, José Betancourt, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Doghy Alessandro Cerritelli va intentar enganyar Hipólito Frangipane amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Flavian Brossard va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Aurelian Racoceanu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Doghy.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Cesare Santori de Doghy, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hipólito Frangipane en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Adérito Ribeiro Mota xutant per a Doghy va fer anar la pilota just on la volia, però Hipólito Frangipane, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Doghy Pier Luigi Maier no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hipólito Frangipane es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Leander Arnoldsson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 8 per a Doghy.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): Antonio Lertora, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Hipólito Frangipane va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Doghy i 9 - 9 al marcador.

Pisang Ambon

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): En Martino Pellungrini va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 19. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Pisang va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sangha Heang, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Roberto Altamira que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 161 Minuto 110 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 110 minuts Carlos Tezari va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sangha Heang ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Frank Edvinsson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Roberto Altamira, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Roberto Altamira va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Pisang va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jared Miyamoto va desviar el xut final de Sangha Heang després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pisang Gabriel Crudu quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Roberto Altamira l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): César Hijero, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pisang va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lactancio Marchesini.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Pisang Frank Edvinsson no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jared Miyamoto es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Paco García Carrión de Pisang anava molt fort i col·locat però Jared Miyamoto no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Roberto Altamira de Pisang, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jared Miyamoto en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Martino Pellungrini de Pisang és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Lactancio Marchesini va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 7.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pisang Hipólito Frangipane va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En César Hijero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 8 per a Pisang.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En Carlos Tezari anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 9 per a Pisang.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): Gabriel Crudu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 10.