Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731200651

Amistoso (Int., RC) 731200651 Información oficial sobre el partido 731200651 en Hattrick

30.04.2024 21:15:00

Jordan M team Alineación oficial del equipo 'Jordan M team' en el partido 1 - 4 Real Arconada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Arconada C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jordan M team Alineación oficial del equipo 'Jordan M team' en el partido 1 - 3 Real Arconada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Arconada C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jordan M team

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Krum Stamov va anar directament als peus de Petar Marinov que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Dimitar Marinov va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ivan Panchev rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krum Stamov de Jordan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Arconada C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Arconada van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paco Solano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Octavio Borrego que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 54 minuts, el tirador de faltes del Arconada va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Martín Ortiz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a Arconada l'avantatge per 1 - 4. Usun Agirregomezkorta en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luis Gurendes va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Octavio Borrego.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Solano de Arconada es va guanyar la targeta groga merescudament.