Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731200512

Amistoso (Int., RC) 731200512 Información oficial sobre el partido 731200512 en Hattrick

02.05.2024 02:00:00

Torreón F.C. Alineación oficial del equipo 'Torreón F.C.' en el partido 4 - 1 Sigurds IF Alineación oficial del equipo 'Sigurds IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torreón F.C. Alineación oficial del equipo 'Torreón F.C.' en el partido 2 - 1 Sigurds IF Alineación oficial del equipo 'Sigurds IF' en el partido
Tiene suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torreón F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Aniceto Revuelta estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Fernando Villacián va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 25.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Torreón, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Fernando Villacián per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Torreón i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 52 minuts de joc. Mentre en Jorge Santa Cruz el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Torreón va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aureliano Bartolache progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Torreón va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fernando Villacián va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josef Norberg.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bruno Duarte per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Josef Norberg va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Sigurds IF

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Sigurds van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 28, quan Jalen Bittner va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 54 en Jalen Bittner va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Rogelio Hermosillo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 250 Minuto 62 (Ocasión de falta): Anders Eriksson va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 62.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Sigurds van seguir progressant per la banda dreta. Anders Eriksson va tenir la seva oportunitat al minut 72, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Glenn Matsson de Sigurds es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Carlsson de Sigurds amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.