Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731200250

Amistoso (Int., RC) 731200250 Información oficial sobre el partido 731200250 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Pa Lante Alineación oficial del equipo 'Pa Lante' en el partido 4 - 1 Le Benfica de Toulouse Alineación oficial del equipo 'Le Benfica de Toulouse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Pa Lante Alineación oficial del equipo 'Pa Lante' en el partido 9 - 0 Le Benfica de Toulouse Alineación oficial del equipo 'Le Benfica de Toulouse' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pa Lante

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Lourenço Ferreira de Lante va aconseguir igualar el partit al minut 21, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 els aficionats van embogir quan en Carlos Elizaga va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Lante.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lante va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mike Sikiru progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Lante va aconseguir el 4 - 1 quan Carlos Elizaga va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Lourenço Ferreira va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 62 podia haver acabat en gol, però Siméon Dumouchel va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Carles Gustems de Lante amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elixi Arduzabal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lourenço Ferreira de Lante la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Le Benfica de Toulouse

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Justin Vercruysse que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Jaime Anjos Martins al minut 70 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.