Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731200194

Amistoso (Int.) 731200194 Información oficial sobre el partido 731200194 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 5 - 0 The Brotherhood of dumb Alineación oficial del equipo 'The Brotherhood of dumb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 7 - 0 The Brotherhood of dumb Alineación oficial del equipo 'The Brotherhood of dumb' en el partido
Tiene mala suerte 6.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Llorete

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): En José Juarros entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Llorete, un peu providencial d'en Jesús Farfán va situar el 1-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Llorete va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jesús Farfán progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): José Antonio Ruiz Guillén estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Aleix Coral va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 64.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Llorete a 4 - 0. Boris Loder va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): José Antonio Ruiz Guillén va incrementar l'avantatge de Llorete amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Pere Joan Criach va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Llorete.

The Brotherhood of dumb

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dragoş Cristoi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.