Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731200111

Amistoso (Int.) 731200111 Información oficial sobre el partido 731200111 en Hattrick

30.04.2024 19:25:00

matoni uz nie je Alineación oficial del equipo 'matoni uz nie je' en el partido 2 - 2 IFK Samuel Alineación oficial del equipo 'IFK Samuel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
matoni uz nie je Alineación oficial del equipo 'matoni uz nie je' en el partido 3 - 0 IFK Samuel Alineación oficial del equipo 'IFK Samuel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

matoni uz nie je

Goles Goles

  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passava el minut 64 del matx, quan l'atent Augusto Ponte va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 114 Minuto 83 (Gol de penalti): Després de 83 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al matoni, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Svätopluk Kudla de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El jugador de matoni Ján Dalák quasi va assolir l'empat al minut 5 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Dušan Párička no va ser aprofitada per en Ján Dalák que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 203 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): matoni va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Robert Apolo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): matoni va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 37 que Albert Ångander no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Vương Hoàng Dương va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 53 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Martin Lepeň no oblidarà el que li va passar durant el minut 59. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 el matoni va posar setge sobre la defensa central visitant però en Vương Hoàng Dương no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dušan Párička de matoni va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Svätopluk Kudla de matoni va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

IFK Samuel

Goles Goles

  • 105 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Rolf Thiesen va descol·locar totalment la defensa contrària i Per Forsquist no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Raynald Normant el va rematar Milan Jarić amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Samuel van sortir al contraatac amb encert al minut 6, però Sidónio Parreira no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Rolf Thiesen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Samuel van sortir al contraatac al minut 38, però Raynald Normant va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Samuel va anar a parar a la dreta de l'atac on en Giovanni Obino, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.