Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731199877

Amistoso (Int., RC) 731199877 Información oficial sobre el partido 731199877 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

BADEN RHINOS Alineación oficial del equipo 'BADEN RHINOS' en el partido 2 - 3 FC Fanligt Folk Alineación oficial del equipo 'FC Fanligt Folk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BADEN RHINOS Alineación oficial del equipo 'BADEN RHINOS' en el partido 3 - 2 FC Fanligt Folk Alineación oficial del equipo 'FC Fanligt Folk' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,8 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BADEN RHINOS

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Igor Krasicki, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Rhinos es posava per davant!
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Acácio Santos Maia ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Rhinos es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Matt Polster, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Wolfgang-Wilhelm Lieberth va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Marius-Călin Stănescu, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Harold Brandsma va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a Rhinos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Igor Krasicki, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Rhinos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Matt Polster ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

FC Fanligt Folk

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Walery Suchanowski estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Henryk Kuliś va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 36.
  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Jan-Ivar Ehnbo que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): FCFFolk agafava avantatge al minut 81 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Toralf Ståhlby amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): FCFFolk va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Toralf Ståhlby va quedar-se sol davant el porter Christian Siegele, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Henryk Kuliś, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Henryk Kuliś va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gustaf-Adolf Håkansson de FCFFolk va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.