Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731199822

Amistoso (Int., RC) 731199822 Información oficial sobre el partido 731199822 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Chios Islanders Alineación oficial del equipo 'Chios Islanders' en el partido 2 - 3 Eintracht WSW Alineación oficial del equipo 'Eintracht WSW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chios Islanders Alineación oficial del equipo 'Chios Islanders' en el partido 5 - 0 Eintracht WSW Alineación oficial del equipo 'Eintracht WSW' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chios Islanders

Goles Goles

  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors del Islanders amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 76, deixant Gianluca Frusciante en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Federico Vella va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Andrea Tavernier va fallar un penal al minut 29, davant la desesperació dels aficionats.

Eintracht WSW

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Dragoş Dobromirescu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 170 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Santiago Nicolas Molinos va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el Eintracht va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ivan Pastore, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dragoş Dobromirescu de Eintracht va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.