Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731198572

Amistoso (Int.) 731198572 Información oficial sobre el partido 731198572 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

11TRUDI Alineación oficial del equipo '11TRUDI' en el partido 1 - 0 FC Bright Woods Alineación oficial del equipo 'FC Bright Woods' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
11TRUDI Alineación oficial del equipo '11TRUDI' en el partido 5 - 0 FC Bright Woods Alineación oficial del equipo 'FC Bright Woods' en el partido
Es un cenizo 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

11TRUDI

Goles Goles

  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): 11TRUDI s'avançava al marcador al minut 81, després d'un rebot que va caçar en Ireneusz Janda per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Çağatay Bahadır Nezir arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): 11TRUDI va ser a punt de marcar al minut 23, quan el seu jugador Rouzbahan Jamilpour va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): 11TRUDI va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rouzbahan Jamilpour en un 1 contra 1 amb el porter Drago Županec, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Przemysław Magdziarz del 11TRUDI ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rouzbahan Jamilpour va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Drago Županec va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): 11TRUDI per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 79, quan Krzysztof Matyasik va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marek Widecki va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Çağatay Bahadır Nezir de 11TRUDI va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Krzysztof Matyasik.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Krzysztof Matyasik de 11TRUDI per doble groga al minut 86.

FC Bright Woods

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bright va anar a parar a la dreta de l'atac on en Damijan Zemljič, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bright van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Yamine Zekri, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 206 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Muhamed Šabanović va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Muhamed Šabanović de Bright va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.