Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731198006

Amistoso (Int., RC) 731198006 Información oficial sobre el partido 731198006 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Belmez F.C. Alineación oficial del equipo 'Belmez F.C.' en el partido 1 - 2 Mighty Barca Alineación oficial del equipo 'Mighty Barca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Belmez F.C. Alineación oficial del equipo 'Belmez F.C.' en el partido 2 - 1 Mighty Barca Alineación oficial del equipo 'Mighty Barca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,3 % 14,8 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belmez F.C.

Goles Goles

  • 104 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Belmez al minut 86. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Jaime Fontanet va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Villegas va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Vasil Savov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el Belmez va posar setge sobre la defensa central visitant però en Félix Fenech no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Belmez enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Elieche de Belmez va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Javier Jesús de la Puerta de Belmez va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mighty Barca

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, el Mighty va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gündüz Kavak, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Mighty augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ivan Tzenov es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Velichko Manukov es va quedar sol davant del porter, al minut 10. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 38 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Jon Häggtorp va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mighty va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Piermarco Pangallo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Theodin Ratolojanahary de Mighty amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Velichko Manukov de Mighty va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.