Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731197908

Amistoso (Int., RC) 731197908 Información oficial sobre el partido 731197908 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 5 - 4 Real Viserba Alineación oficial del equipo 'Real Viserba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 8 - 1 Real Viserba Alineación oficial del equipo 'Real Viserba' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Team:Over the Top

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Krzysztof Burdach s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Team:Over van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Weizmann Parselani va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Carlos Rivera va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Cristian Erofei va donar a Team:Over un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Team:Over contenien la respiració mentre en Giuseppe Guerriero s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 5 - 4 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Team:Over va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Weizmann Parselani la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Cristian Erofei hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Krzysztof Burdach havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Christoph Bartges gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gerhart Mangold va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Real Viserba

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Viserba va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. 冯 (Feng) 宇泰 (Yutai) va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Als 52 minuts de partit, Eugenio Savi de Viserba va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Viserba agafava avantatge al minut 53 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Federico Ferlaino amb mestria.
  • 108 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible (general)): István Balogh de Viserba va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Matteo Fasano que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 4 al marcador.