Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731197849

Amistoso (Int.) 731197849 Información oficial sobre el partido 731197849 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

a.c. Ponzi7 Alineación oficial del equipo 'a.c. Ponzi7' en el partido 6 - 4 Guerreros de Calella Alineación oficial del equipo 'Guerreros de Calella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
a.c. Ponzi7 Alineación oficial del equipo 'a.c. Ponzi7' en el partido 5 - 2 Guerreros de Calella Alineación oficial del equipo 'Guerreros de Calella' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,9 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a.c. Ponzi7

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Ponzi7 prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Jean-Éric Baude va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 33 gràcies a la jugada de Corey Wade, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Omar Del Carmen Pino va anar a parar al cap de Artze Ellakoa que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Ponzi7 el 3 - 3.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Passat el minut 78 de joc, Ghali Alkhiati facilitava les coses al Ponzi7 amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Corria el minut 80 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jean-Éric Baude, que va posar el 5 - 4 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Ponzi7 va aconseguir el 6 - 4 quan Omar Del Carmen Pino va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Ponzi7 enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tibor Kellér.

Guerreros de Calella

Goles Goles

  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Bartolomé Flores va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 34. L'anotador per Canallas va ser Salvatore Calore, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Bartolomé Isidro Gentinetti entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Canallas, un peu providencial d'en Álvaro Símson va situar el 2-3 al panell digital.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 77 minuts quan Boris Jorge va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 4 per a Canallas.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Boris Jorge quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gianantonio Calvagno, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastián Ricardo Heberle de Canallas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.