Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731197625

Amistoso (Int.) 731197625 Información oficial sobre el partido 731197625 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Rayo Torrencina Alineación oficial del equipo 'Rayo Torrencina' en el partido 0 - 4 Kiviranta City Alineación oficial del equipo 'Kiviranta City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Torrencina Alineación oficial del equipo 'Rayo Torrencina' en el partido 1 - 2 Kiviranta City Alineación oficial del equipo 'Kiviranta City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,6 % 49,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Torrencina

Goles Goles

  • 109 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Mats Schauz se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Jere Suurnäkki que va anotar el 0 - 2 per a City sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ingold Güldene no va ser aprofitada per en 许 (Xu) 贤财 (Xiancai) que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ingold Güldene no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Torrencina va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Juan Eduardo Aladrén va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Nicasi Bril·li de Torrencina va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Kiviranta City

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): City va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 30. Joonatan Herttuainen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Simo Kopra va augmentar l'avantatge de City a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Teemu Hukka va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ville-Pekka Kontuniemi al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jere Suurnäkki.